Review

  • Max. file size: 768 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


8 juli 2019
Patricia did hair and makeup for my wedding day ( we were 8 women in total ☺️)and she did an amazing job!
All of us were more than happy with the results!
We all recommend Patricia 100%!

Andreea Maria


30 oktober 2019
Patricia is echt helemaal top! Heerlijk relaxte proefsessie gehad waar ik mijn ideeën heb kunnen uiten en wij er samen een mooie creatie van hebben gemaakt. Patricia is ook niet bang om aan te geven als iets anders net even beter bij je staat (bv kleur van make-up) waardoor het
eind resultaat helemaal perfect is. Op de grote dag zelf was het alleen maar genieten en gezellig kletsen

Roos Verberg


27 januari 2019
Patricia is heel erg professioneel. Wij hadden alle voorbereidingen in het geheim. En wilden niet enorm opgemaakt en ook niet een heftig bruidskapsel, zij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Super!

Claudia


2 juli 2019
Patricia is een geweldige vakvrouw, met een innemende persoonlijkheid. Van te voren een proefsessie gedaan, en dat gaf direct een goed gevoel. Patricia voelt goed aan wat je wilt, maar kan je ook overtuigen van varianten. Uiteindelijk matchte alles.

Op mijn trouwdag bracht ze rust en vertrouwen tijdens de sessie met mij en mijn weddinggirls. Haar makeup en hairdo was prachtig, mijn man en gasten waren onder de indruk, en zelfs met 32 graden is alles prima blijven zitten de hele dag.

Ik kan haar echt aanraden, haar werk heeft absolute meerwaarde en ze is een fijn mens! 

Hilde Verberg


8 september 2019
Zij luistert goed naar je wensen en door haar ervaring weet zij er de perfecte twist aan te geven! Ik heb in ontspannen sfeer bij haar thuis mijn proefsessie gehad samen met mijn moeder erbij. Dit was al een bijzondere ervaring! Bij mijn proefkapsel en make-up voelde ik mij al zo
mooi!
Op de dag zelf voelde ik mij werkelijk prachtig, zij heeft mij omgetoverd naar een prachtige bruid! Dankzij haar voelde in mij de hele dag perfect! Ook het haar en make-up van mijn moeder en bruidsmeiden waren prachtig!
Patricia bedankt je bent een aanrader voor elke aanstaande bruid!

Bianca