Hallo, welkom op de pagina online lessen!

De online lessen zijn ontwikkeld voor elke vrouw van elke leeftijd.
Voor de vrouw die het moeilijk vindt om de geschikte make-up te vinden die bij haar past. Die het een uitdaging vind om make-up aan te brengen.
Herken jij dit? Make-up wat jarenlang ongebruikt in de kast blijft liggen. Soms is het een uitdaging om te weten waarvoor en hoe de make-up producten gebruikt kunnetekn worden. Er zijn make-up tutorials op social media te vinden, maar die laten niet altijd zien wat er bij jou past. Het gaat soms net iets te snel en waarschijnlijk heb jij de juiste tools niet in huis.

Wring je niet in allerlei bochten en maak het jezelf makkelijk. Met een eenmalige investering in vooral je tijd, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over wat er bij jou past. Al je make-up producten en tools hebben nu een functie. En dat is om jou op je mooist te laten zijn!

Precies voor deze vrouw is de online les ontstaan.
Producten die op een zorgvuldige manier zijn uitgezocht en samengesteld, waarmee jij straks op een makkelijke manier jezelf op kunt maken.
Alle kleuren zijn speciaal afgestemd op jou. Je hoeft alleen maar het keuze menu door te lopen. In het menu wordt er uitgelegd hoe je dit het beste kunt doen.

Het is mijn grootste wens om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te helpen om zichzelf goed te laten voelen, te laten stralen en zelfverzekerd te laten zijn.
Het was ruim drie jaar zoeken naar de juiste producten.
Mijn voorwaarde was dat het makkelijk in gebruik moet zijn, huidvriendelijk is, veel kleur en productkeuze bevat.
Ik kan je vertellen dat Kryolan als grote winnaar uit de bus is gekomen! I
In samenwerking met Kryolan Nederland is er een zorgvuldige selectie gemaakt, met de mooiste producten en kleuren die het beste bij jou passen. Op deze manier is jouw persoonlijke box samengesteld. Ik hoop dat jij hier net zo blij van wordt als ik!

Kryolan is een professioneel make-up merk wat niet in een gewone “random” winkel verkrijgbaar is. Het is een merk wat vaak gebruikt wordt in de televisie/film en theaterwereld.
De producten staan bekend om hun hoogwaardige pigmenten. Dit betekent dat je met een oogschaduw, maar heel weinig poeder hoeft te gebruiken, voor een goed zichtbaar resultaat. Verder mengen de kleuren mooi met elkaar en er is super veel keus in kleur en product.
Kryolan bestaat al ruim 75 jaar en zij hebben hun eigen laboratorium gevestigd in Duitsland, wat vrij uniek is, want niet elk merk produceert en ontwikkelt zijn eigen producten.
De producten worden nauwkeurig gemaakt getest en beoordeeld voor huidvriendelijk gebruik.
Kortom een ideaal product voor de online lessen.