BeYoutiful
“Be your own kind of beautiful”

Ambitieus, hulpvaardig, liefdevol, creatief en sociaal zijn de kenmerken, die het beste bij mij passen.
Mijn naam is Patricia ter Koolt en ik ben naast een trotse moeder van een dochter ook trotse eigenaresse van mijn bedrijf “Make-up & Hair Artist Patricia” waarvan de studio zich bevindt in Leidschendam.
Al heel jong had ik affiniteit met beauty, het was niet gek dat ik op jonge leeftijd begon met een schoonheidsspecialisten opleiding aangevuld met een opleiding Visagie bij Elite Models.

Na enkele jaren ben ik begonnen aan de Nederlandse Kappers Akademie vervolgt door de Kinky Academy in Rotterdam om alles te leren over het kappersvak om zo een sterke combinatie te hebben met mijn visagie skills.
Aan opleidingen geen te kort en zodra ik mijn eigen stijl begon te ontwikkelen, wist ik het zeker …  Dit is mijn toekomst en zo ontstond in 2016 mijn eigen bedrijf “Make-up & Hair Artist Patricia”.

Mijn Passie heb ik weten te professionaliseren en daarom volg ik continue diverse trainingen binnen de beauty branche, denk hierbij aan Estée Lauder, Laura Mercier, Dior en Bobbi Brown.
Ondanks dat ik al jaren vele bruiden hun make-up en haar verzorg, ben ik sinds 2021 ook gecertificeerd bruidsstyliste. Ik heb hiervoor mijn opleiding afgerond bij Baron Academy het opleidingsinstituut voor professionele bruidsstyling, vervolgens heb ik mij nog meer gespecialiseerd in bruidsmake-up bij Jasmijn Iris.

Naast mijn werkzaamheden als bruidsstyliste, ambulant kapster en visagiste, werk ik ook graag mee aan film projecten waarbij de make-up en het haar net iets extremer kan zijn.
Ik heb met veel plezier haar en visagie voor enkele film projecten mogen verzorgen zoals;  “Black Moon”, ”Gina”, “Reset” en “The fragmented whole”. Ik heb mogen samenwerken met o.a. de franse foto/videografen Yvon Teule en Isshogai Daimo, waarmee de video “Witness a moment in life” als een van de hoogst genomineerde video’s is op Fashion TV Parijs. En ik ben trots dat ik ook Nederlandse fotografen, modellen, acteurs en fashion designers blij heb mogen maken met mijn skills.

Ik hoop jou ook blij te kunnen maken met mijn services, ….

Geen vraag of opdracht binnen de beauty branche is mij te gek, jij vraagt en ik creëer!

“You are my passion”

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
daniëlle vlootman
daniëlle vlootman
2023-05-20
Patricia heeft mijn make up gedaan voor een bruiloft. Heel tevreden over haar werkwijze en het eindresultaat!
Jacqueline Pegels
Jacqueline Pegels
2023-05-19
Erg veel nieuwe technieken geleerd, Patricia is een professional met een gouden hart.
Christine Bracht
Christine Bracht
2023-04-04
Patricia heeft bruikbare tips gegeven over gebruik van make-up producten. Samen hebben we de stappen van maquillage besproken en geoefend. Lieve Patricia, dank je wel!
Ida Gräffner-Volkert
Ida Gräffner-Volkert
2023-03-24
Gezichtsverzorging en make up advies/ les gehad. Patricia is een kundige lieve vrouw. Ze nam alle tijd en legde alles rustig uit. Ze heeft mij zeer goeie tips meegeven. Ik zal Patricia zeker aan raden. Dank je wel Patries voor de leerzame en gezellige uurtjes
Virginie Langstraat
Virginie Langstraat
2023-01-24
Super fijne ervaring! Alle tijd en rust voor mijn bruidsmake-up en haar! En vooral in oplossingen en mogelijkheden denken!
Harriette Sarminie
Harriette Sarminie
2022-12-10
Ik ben heel dik tevreden over de privé workshop. Kreeg tips en trucs mee die ik goed kan gebruiken. Vooral de avond make-up vond ik mooi. Al met al is het de moeite waard om de workshop te volgen.
Natasha V.
Natasha V.
2022-09-13
Een beetje te laat was ik op zoek naar een styliste voor mijn bruiloft. Ik heb verschillende stylistes een berichtje gestuurd, maar velen waren al bezet op deze dag. Gelukkig kwam ik uiteindelijk via ThePerfectWedding bij Patricia terecht. Ze had al een bruid op dezelfde dag, maar het kwam zo uit dat ze mij ook kon helpen. Tijdens het eerste telefoongesprek had ik gelijk al een goed gevoel bij Patricia. Ze luisterde naar mijn wensen en was enthousiast. Zelf wist ik niet 100% wat ik wilde qua kapsel. Gelukkig had Patricia gelijk een kapsel voor ogen dat mooi bij mij zou staan. Hiervoor vroeg ze ook naar de vorm van de hals- en ruglijn van mijn jurk. Patricia heeft ook veel kennis van verzorgingsproducten: ik kreeg tips voor welke shampoo voor mijn (fijne) haar te gebruiken, en welke producten goed waren om mijn huid te hydrateren. Voor de makeup wilde ik graag iets natuurlijks, omdat ik zelf nooit makeup draag. Ook hier wist Patricia een prachtige look te creëren die natuurlijk maar toch speels en jong was. Op de dag zelf heeft Patricia echt een prachtige look neergezet bij mij. Ik ben echt heel erg blij dat ik voor haar gekozen heb! Ik kan haar aanraden voor iedereen die een lieve, meelevende en kundige styliste wilt. Lieve Patricia, je bent een topper, bedankt voor alles! ????
Cheryse Flohr
Cheryse Flohr
2022-09-13
Patricia heeft mijn bruidsmake-up en haar gedaan. Wat heeft ze dat goed gedaan! Ze luistert goed naar je wensen. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Echt super
Dorota Molin
Dorota Molin
2022-07-19
My bridal hairstyle with Patricia was great! Communication was very clear and open from the beginning and she did her best to fulfill my wishes in the most professional way. She made me feel very relaxed, which was a great start of our special day.
Rona Kousoureta
Rona Kousoureta
2022-07-12
Erg leuk om door Patricia opgemaakt te worden voor een mooie fotoshoot! Super gezellig en precies de make-up die bij me past.