Review

  • Max. bestandsgrootte: 1,000 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


13 september 2022
Patricia heeft mijn bruidsmake-up en haar gedaan. Wat heeft ze dat goed gedaan! Ze luistert goed naar je wensen. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Echt super!

Cheryse Onsalotti


12 juli 2022
Super leuk om door Patricia opgemaakt te worden voor een fotoshoot! Zeer professioneel, ontspannen en precies de make-up die bij me past. 

Rona Kousoureta


30 september 2020
Hele goede samenwerking met Patricia gehad voor onze speelfilm Fragmented Whole. Super!!

Nico Bunnik


30 september 2020
5 sterren natuurlijk!
Patricia weet precies wat ze moet doen en doet dat met verve!
Zij kan alles!
Ik hoop dat ik nog vaak met haar mag samenwerken!

Mary-Lou Van Stenis


15 september 2020
Zeer tevreden met mijn kleur en kapsel. Ik heb het knippen en de kleur totaal aan Patricia overgelaten. Dankjewel en ben er heel blij mee!! Echt een aanrader.

Sharon Hoppener


8 juli 2019
Patricia did hair and makeup for my wedding day ( we were 8 women in total ☺️)and she did an amazing job!
All of us were more than happy with the results!
We all recommend Patricia 100%!

Andreea Maria


30 oktober 2019
Patricia is echt helemaal top! Heerlijk relaxte proefsessie gehad waar ik mijn ideeën heb kunnen uiten en wij er samen een mooie creatie van hebben gemaakt. Patricia is ook niet bang om aan te geven als iets anders net even beter bij je staat (bv kleur van make-up) waardoor het
eind resultaat helemaal perfect is. Op de grote dag zelf was het alleen maar genieten en gezellig kletsen

Roos Verberg


27 januari 2019
Patricia is heel erg professioneel. Wij hadden alle voorbereidingen in het geheim. En wilden niet enorm opgemaakt en ook niet een heftig bruidskapsel, zij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd. Super!

Claudia


13 september 2022
Een beetje te laat was ik op zoek naar een styliste voor mijn bruiloft. Ik heb verschillende stylistes een berichtje gestuurd, maar velen waren al bezet op deze dag. Gelukkig kwam ik uiteindelijk via ThePerfectWedding bij Patricia terecht. Ze had al een bruid op dezelfde dag, maar het kwam zo uit dat ze mij ook kon helpen.
Tijdens het eerste telefoongesprek had ik gelijk al een goed gevoel bij Patricia. Ze luisterde naar mijn wensen en was enthousiast.
Zelf wist ik niet 100% wat ik wilde qua kapsel. Gelukkig had Patricia gelijk een kapsel voor ogen dat mooi bij mij zou staan. Hiervoor vroeg ze ook naar de vorm van de hals- en ruglijn van mijn jurk. Patricia heeft ook veel kennis van verzorgingsproducten: ik kreeg tips voor welke shampoo voor mijn (fijne) haar te gebruiken, en welke producten goed waren om mijn huid te hydrateren. Voor de makeup wilde ik graag iets natuurlijks, omdat ik zelf nooit makeup draag. Ook hier wist Patricia een prachtige look te creëren die natuurlijk maar toch speels en jong was.
Op de dag zelf heeft Patricia echt een prachtige look neergezet bij mij. Ik ben echt heel erg blij dat ik voor haar gekozen heb! Ik kan haar aanraden voor iedereen die een lieve, meelevende en kundige styliste wilt. Lieve Patricia, je bent een topper, bedankt voor alles! ????

Natasha Runhardt


11 maart 2022
Patricia heeft mijn en mijn moeders haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Ze heeft goed naar mij geluisterd naar wat ik wilde. En met het resultaat ben ik meer dan tevreden!
Van de proefsessie maakt Patricia iets gezelligs, echt een verwen moment voor jezelf als aanstaande bruid.
Mijn look is de gehele dag erg goed blijven zitten, waardoor mijn kapsel ook in de avond nog steeds mooi in model zat.

Rianne Alst


30 september 2020
Patrica is one of the most amazing makeup artist with who I worked with. She has not only the perfect skills but the most important… imagination! Which allows her to creat any images in the undiscovered zone yet. That what I call an real artist?

Rui Suning


2 juli 2019
Patricia is een geweldige vakvrouw, met een innemende persoonlijkheid. Van te voren een proefsessie gedaan, en dat gaf direct een goed gevoel. Patricia voelt goed aan wat je wilt, maar kan je ook overtuigen van varianten. Uiteindelijk matchte alles.

Op mijn trouwdag bracht ze rust en vertrouwen tijdens de sessie met mij en mijn weddinggirls. Haar makeup en hairdo was prachtig, mijn man en gasten waren onder de indruk, en zelfs met 32 graden is alles prima blijven zitten de hele dag.

Ik kan haar echt aanraden, haar werk heeft absolute meerwaarde en ze is een fijn mens! 

Hilde Verberg


8 september 2019
Zij luistert goed naar je wensen en door haar ervaring weet zij er de perfecte twist aan te geven! Ik heb in ontspannen sfeer bij haar thuis mijn proefsessie gehad samen met mijn moeder erbij. Dit was al een bijzondere ervaring! Bij mijn proefkapsel en make-up voelde ik mij al zo
mooi!
Op de dag zelf voelde ik mij werkelijk prachtig, zij heeft mij omgetoverd naar een prachtige bruid! Dankzij haar voelde in mij de hele dag perfect! Ook het haar en make-up van mijn moeder en bruidsmeiden waren prachtig!
Patricia bedankt je bent een aanrader voor elke aanstaande bruid!

Bianca